Selecteer pagina
Confianza.nl > Nieuwsflits

Foute subsidieaanvraag praktijkleren: herstel is mogelijk!

Tuesday 12 September 2017

Ontdek je een fout in de aanvraag voor de Subsidieregeling praktijkleren, dan is er geen man overboord. Je kunt de fout nog doorgeven aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), zelfs als je deze ontdekt na het verstrijken van de deadline van 15 september 2017.

De Subsidieregeling praktijkleren is bedoeld om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen te stimuleren. De subsidie geeft een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van bepaalde leerlingen. Wil en kan je gebruikmaken van deze subsidieregeling, dien dan bij RVO.nl een aanvraag in. Voor het studiejaar 2016-2017 kan dat nog tot en met uiterlijk 15 september 2017 (vóór 17.00 uur).

Wat te doen bij een fout?
Nu kan het gebeuren dat je na het indienen van de subsidieaanvraag ontdekt dat je een fout hebt gemaakt. Je hebt bijvoorbeeld een verkeerde start- of einddatum aangegeven of een foutieve erkenningscode. Gebeurt dit na het verstrijken van de deadline (15 september 17.00 uur) dan kan je de fout per e-mail doorgeven via praktijkleren@rvo.nl onder vermelding van het referentienummer (PL…) van de subsidieaanvraag.

Ontdek je de fout vóór het verstrijken van de deadline dan kan het zijn dat je op tijd (uiterlijk 15 september 2017 17.00 uur) een nieuwe (correcte) aanvraag moet indienen bij RVO.nl en de foute subsidieaanvraag moet intrekken. Dat is het geval als de fout in een van de volgende gegevens is geslopen: 

  • de onderwijssector (MBO-BBL, Promovendi en TOIO, HBO, VMBO)
  • aantal begeleidingsweken
  • BSN deelnemer
  • Naam deelnemer
  • Crebo/Croho

Let op! Zodra je van RVO.nl een bevestigingsmail hebt ontvangen met daarin het referentienummer van de nieuwe aanvraag, moet je in een e-mail naar praktijkleren@rvo.nl aangeven welke aanvraag er moet worden ingetrokken en welke aanvraag je wilt handhaven.

Zit de fout op andere gegevens in het aanvraagformulier, dan kan je dit per e-mail doorgeven aan RVO.nl. Ook daarvoor geldt het mailadres praktijkleren@rvo.nl.


« Terug naar het overzicht

Onze relatiebeheerders

Vennoot en fiscaal jurist

compier@confianza.nl

Vennoot en belastingadviseur

hslootweg@confianza.nl

Vennoot en accountant

klok@confianza.nl

Relatiebeheerder en accountant

aron@confianza.nl

Confianza Accountants

Bezoekadres:
Rijnstraat 3
2223 EG  Katwijk (ZH)

Postadres:
Postbus 302
2220 AH Katwijk (ZH)

Telefoon: 071-4076380
Fax:  071-4076510
E-mail:  info@confianza.nl

K.v.K. Leiden nr. 28073916

Made by Exxtra

Aangesloten bij:

Made by Exxtra

Dez site maakt gebruik van cookies - Verberg deze melding