top of page

HET

AANGIFTE

HUIS

van confianza accountants

Nieuwe woning!

Afgelopen jaar een hypotheek afgesloten? Gefeliciteerd! Want dat betekent dat je waarschijnlijk je droomhuis hebt gevonden.

Het kopen en inrichten van jouw droomhuis zijn uiteindelijk de leukste facetten van een nieuw huis. Een hypotheek is ook een belangrijke en onmisbare schakel in de ketting. 


Maar als die hobbel ook is genomen, kan dan het grote genieten beginnen?

Aangifte IB

Dat kan inderdaad maar al heel snel daarna word je uitgenodigd door de Belastingdienst om aangifte inkomstenbelasting te doen. 
 


Voor veel mensen blijft het invullen van de gegevens voor de nieuwe woning en de hypotheek een crime.

Natuurlijk is de deels vooraf ingevulde aangifte soms best aan te vullen. Maar is dan alles ook goed en volledig verwerkt?

Enkel vragen en onzekerheden

  • Waarom stelt de Belastingdienst bepaalde vragen over de looptijd van de hypotheek en de verschillende hypotheekvormen?


  • Waarom stelt de Belastingdienst vragen over een bijleenregeling en een bouwdepot?

  • Vergeten we geen aftrekposten en kan je er vervolgens van uit gaan dat je alles goed hebt ingevuld?

  • Kan je ook alvast een voorlopige teruggaaf van de inkomstenbelasting vragen, zodat je maandelijks al een voorschot kan ontvangen van de Belastingdienst?

  • Heb je wellicht recht op toeslagen?

Allemaal vragen en onzekerheden, maar dat hoeft helemaal niet!

Confianza helpt graag!

Wij - Confianza Accountants - snappen heel goed dat niet iedereen vrolijk wordt van het vooruitzicht dat je de aangifte inkomstenbelasting over het voorgaande jaar moet invullen. Confianza Accountants helpt je op dit punt graag verder.

Wij zijn namelijk specialisten als het gaat om particuliere aangiften inkomstenbelasting. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. ‘Eruit halen wat erin zit’. Dat is ons motto. Dat geldt ook voor jouw belastingaangifte.

We willen het proces graag samen met jou of jullie in gang zetten. Dat kan overdag maar in de maanden februari t/m april ook ’s avonds (maandag t/m donderdag), zodat je daar geen vrij voor hoeft te vragen van jouw werk.

 

Hoe werkt het?

Na jouw telefoontje ontvang je van ons een checklist met gegevens van wat we allemaal nodig hebben om de aangifte in te kunnen vullen. We maken vervolgens een afspraak en vullen samen met jou de aangifte inkomstenbelasting in en sturen deze direct door naar de Belastingdienst. 


Je staat dus na ongeveer een uur weer buiten en je hebt dan ook nog een kop koffie of thee met ons gedronken. Is dat geen veel beter vooruitzicht dan zelf een avond ploeteren?

Contact

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je te registreren.

bottom of page