top of page
Branchescan

Als ondernemer sta je elke dag voor belangrijke beslissingen. Confianza helpt je daar graag bij. We attenderen je dan ook op de Mkb-branchescan. 

 

Via de Mkb-branchescan krijg je een persoonlijk rapport met de positie van je onderneming ten opzichte van andere ondernemers in jouw branche. De scan heb je binnen enkele minuten gemaakt en geeft informatie over het verleden maar ook over de toekomst. Wat zijn de investeringsplannen van branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi’s)? Na afloop ontvang je een rapport waarin al deze informatie eenvoudig is terug te vinden. 

Heb je vragen over de uitkomsten of wil je een uitgebreid benchmarkrapport? Neem dan gerust contact met ons op. Confianza neemt deel aan Branche in Zicht: een platform van de koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in jouw branche beschikken.

 

Wij kunnen dus samen met jou de kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen jouw branche. Een persoonlijk advies waarmee je als ondernemer weer steviger in de schoenen staat. Ook met de Mkb-branchescan haalt Confianza eruit wat erin zit!

bottom of page