Selecteer pagina
Confianza.nl > Confianza > Profiel > Aron van Duijvenbode

Aron van Duijvenbode, relatiebeheerder

Naast het werk
“Leven is leren, en leren is leven”. Eén van de motto’s die mij op het lijf is geschreven. In 2008 ben ik gestart als assistent accountant bij Confianza Accountants. Inmiddels zijn we ruim acht jaar verder en heb ik middels studie- en werkomgeving heel veel bijgeleerd. Een erkenning daarvan is het feit dat ik sinds 2015 de beschermde titel accountant-administratieconsulent (AA) mag voeren. Thuis ben ik echter gewoon “de man van Arenda” en “de papa van Micha en Joëlle”.

 

Het willen blijven leren, ontwikkelen en behalen van resultaten zit bij mij in mijn bloed. Dat geldt zowel voor mijn werk bij Confianza als voor mijn andere passie: hardlopen. Wekelijks een aantal keer hardlopen en daarnaast ook meedoen aan wedstrijden. Telkens proberen om net iets sneller te lopen, de lat een stukje hoger te leggen. Dat is waar ik voldoening uithaal. En daarnaast is die Katwijkse buitenlucht natuurlijk ook gewoon heel gezond!

 

Over Confianza

The cloud, Big data, internet of things. Onderwerpen waar de gemiddelde accountant geen weet van heeft. Bij Confianza volgen we deze ontwikkelingen wél op de voet. Omdat de wereld verandert, en wij willen mee veranderen. Samen met onze klanten. Om die reden steken we veel tijd en energie in het digitaliseren van gegevens en processen; van het aanleveren van de administratie en de verwerking daarvan tot de uitgifte van informatie. We stellen dan ook hoge eisen aan de softwarepakketten waarmee wij werken, en blijven scherp op wat de markt te bieden heeft.

 

Naast een hoge mate van digitaliseren, willen we ook hoog scoren op persoonlijke aandacht. Oprechte interesse in onze (toekomstige) klanten, om zo te weten wat er speelt en hoe we daarin als accountants en adviseurs van meerwaarde kunnen zijn én blijven. Dat betekent vanuit onze kant bijvoorbeeld dat we relevante wet- en regelgeving, en wat de cijfers nu eigenlijk zeggen, zo eenvoudig en helder mogelijk uitleggen aan onze klanten. En daarbij een duidelijk advies geven op basis van onze kennis en ervaring. Want zoals een ander motto van mij luidt: “De dingen simpel houden is vrij moeilijk. De dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel.”

 

Onze relatiebeheerders

Vennoot en fiscaal jurist

compier@confianza.nl

Vennoot en belastingadviseur

hslootweg@confianza.nl

Vennoot en accountant

klok@confianza.nl

Relatiebeheerder en accountant

aron@confianza.nl

Confianza Accountants

Bezoekadres:
Rijnstraat 3
2223 EG  Katwijk (ZH)

Postadres:
Postbus 302
2220 AH Katwijk (ZH)

Telefoon: 071-4076380
Fax:  071-4076510
E-mail:  info@confianza.nl

K.v.K. Leiden nr. 28073916

Made by Exxtra

Aangesloten bij:

Made by Exxtra

Dez site maakt gebruik van cookies - Verberg deze melding