Selecteer pagina
Confianza.nl > Confianza > Profiel > Gerrit Klok

Gerrit Klok, vennoot en accountant

Naast het werk

Sinds april 2000 ben ik werkzaam bij Confianza. Begonnen op de afdeling administratie heb ik de mogelijkheden gekregen om mij zelf te ontwikkelen tot relatiebeheerder. In 2015 heb ik de opleiding tot accountant afgerond en mag ik mij accountant-administratieconsulent (AA) noemen.

Ik ben gelukkig getrouwd met Dieuwe en vader van drie fantastische kinderen: Hannah, Jonathan en Rhodé. Mijn hele leven ben ik al supporter van Quick Boys, en sinds een paar jaar trainer van het team waarin mijn zoon voetbalt. De ontwikkeling van de jongens van dichtbij meemaken is prachtig om te zien. In de vrije tijd die overblijft zit ik graag op de fiets en zing ik in ons familiekoor.

Over Confianza

Confianza is een laagdrempelig en toegankelijk kantoor. Dit betekent dat wij altijd voor de klant klaar staan. Hij kan zonder afspraak bij ons binnen lopen. Confianza is ook een vooruitstrevend kantoor. Wij zijn trots op onze hoge automatiseringsgraad, waarvan het online boeken een mooi voorbeeld is. Ook de vernieuwde Confianza-portal laat zien dat wij vooruitstrevend zijn, zeker ook op digitaal gebied. Online samenwerken is immers de toekomst.

Ons belangrijkste handelsmerk is en blijft: aandacht voor de ondernemer. Ondanks, of beter gezegd, mede dankzij alle digitale mogelijkheden willen wij de klant de aandacht blijven geven die hij verdient. Graag nodig ik klanten uit om samen met mij na te denken en te sparren over de toekomst van de onderneming.

Onze relatiebeheerders

Vennoot en fiscaal jurist

compier@confianza.nl

Vennoot en belastingadviseur

hslootweg@confianza.nl

Vennoot en accountant

klok@confianza.nl

Relatiebeheerder en accountant

aron@confianza.nl

Confianza Accountants

Bezoekadres:
Rijnstraat 3
2223 EG  Katwijk (ZH)

Postadres:
Postbus 302
2220 AH Katwijk (ZH)

Telefoon: 071-4076380
Fax:  071-4076510
E-mail:  info@confianza.nl

K.v.K. Leiden nr. 28073916

Made by Exxtra

Aangesloten bij:

Made by Exxtra

Dez site maakt gebruik van cookies - Verberg deze melding