Selecteer pagina
Confianza.nl > Diensten > Accountancy

Accountancy

Voor ondernemingen is het opstellen van de jaarrekening een jaarlijkse terugkerende verplichting. De jaarrekening geeft een overzicht van de financiële situatie van een bedrijf. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide, een overzicht van de kasstromen en een accountantsverklaring.

Opstellen jaarrekening

Wij leveren alle diensten die samenhangen met het maken, beoordelen en controleren van jaarrekeningen. In verband met wettelijke bepalingen werken wij hierbij collegiaal samen met andere accountantskantoren. Na een grondige analyse van de resultaten spreken wij de financiële informatie en de hieruit te trekken conclusies door met onze klanten.

Adviseur en vertrouwenspersoon

Op basis van de jaarrekening geven wij adviezen op financieel-economisch en fiscaal gebied. Met onze kennis en ervaring, ook branchespecifiek, ondersteunen wij het management van onze klanten in brede zin. Behalve als aanspreekpunt op financieel gebied fungeren wij ook vaak als vertrouwenspersoon voor ondernemers. Ook startende ondernemers kunnen wij begeleiden. Bovendien verlenen wij desgewenst administratieve bijstand bij onze klant op locatie.

Onze relatiebeheerders

Vennoot en fiscaal jurist

compier@confianza.nl

Vennoot en belastingadviseur

hslootweg@confianza.nl

Vennoot en accountant

klok@confianza.nl

Relatiebeheerder en accountant

aron@confianza.nl

Confianza Accountants

Bezoekadres:
Rijnstraat 3
2223 EG  Katwijk (ZH)

Postadres:
Postbus 302
2220 AH Katwijk (ZH)

Telefoon: 071-4076380
Fax:  071-4076510
E-mail:  info@confianza.nl

K.v.K. Leiden nr. 28073916

Made by Exxtra

Aangesloten bij:

Made by Exxtra

Dez site maakt gebruik van cookies - Verberg deze melding