top of page

do 17 mei

|

Rijnstraat 3

AVG bijeenkomst 17 mei 2018

Op donderdag 17 mei 2018 organiseert Confianza Accountants een bijeenkomst met als thema: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verordening gaat per 25 mei in. Dit betekent dat er vanaf die datum in Europa dezelfde privacywetgeving zal gelden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
AVG bijeenkomst 17 mei 2018

Tijd en locatie

17 mei 2018 19:00 – 21:30

Rijnstraat 3, Rijnstraat 3, 2223 EG Katwijk aan Zee, Nederland

Over het evenement

Volgens de AVG moet elke ondernemer inzichtelijk hebben welke gegevens hij verwerkt. Daarnaast moeten ook alle beveiligingsincidenten gedocumenteerd worden. Bedrijven die persoonsgegevens verwerken, krijgen meer verplichtingen. De nadruk ligt op de verantwoordelijkheid van bedrijven om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden. Dat heet de verantwoordingsplicht.

Verantwoordingsplicht

De verantwoordingsplicht houdt in dat je met documenten moet kunnen aantonen dat je de juiste organisatorische en technische maatregelen hebt genomen om aan de AVG te voldoen. Maar de AVG biedt jou als organisatie tegelijkertijd meer instrumenten die je helpen om de wet na te leven. Je bent verplicht verantwoording af te leggen over gegevensverwerkingen als de Autoriteit Persoonsgegevens daar om vraagt.

Gastspreker

Confianza Accountants heeft - om dit onderwerp te bespreken - gekozen voor een gastspreker.

Mr. N.M. (Nadine) van der Slot van RWV Advocaten zal je bijpraten over de stand van zaken rondom de AVG. Wat is de AVG? Wat brengt het jou? Ook komt een stappenplan aan de orde. Aan het eind van de avond ben je in begrijpelijke taal op de hoogte gebracht van wat je moet doen om jouw organisatie ‘AVG-proof’ te maken.

Programma

Er is veel te vertellen over de nieuwe wetgeving AVG. Je bent dan ook van harte uitgenodigd deze informatieve bijeenkomst bij te wonen op donderdag 17 mei a.s. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De presentatie start om 19.30 uur. Uiterlijk 21.00 uur sluiten we de bijeenkomst af en bieden we in ‘de Boekhouder’ nog een drankje aan.

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij deze informatieve bijeenkomst? Stuur dan vóór 10 mei a.s. een mail naar info@confianza.nl. Graag daarbij vermelden met hoeveel personen je komt.

Eruit halen wat erin zit

‘Eruit halen wat erin zit’ is het motto van Confianza Accountants. We willen je daar - ook als het om de AVG gaat - graag bij helpen! Ben jij erbij op 17 mei?

Deel dit evenement

bottom of page