do 19 sep.

|

Confianza BV

Klantbijeenkomst Wet arbeidsmarkt in balans

Een thema-avond die in het teken staat van de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans. Deze wet gaat in op 1 januari 2020 en brengt nogal wat wijzigingen met zich mee voor jou als werkgever.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klantbijeenkomst Wet arbeidsmarkt in balans

Tijd en locatie

19 sep. 2019 19:00 – 21:30

Confianza BV, Rijnstraat 3, 2223 EG Katwijk aan Zee, Nederland | www.confianza.nl

Over het evenement

Thema-avond WAB

Confianza Accountants nodigt je van harte uit voor een thema-avond die in het teken staat van de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans, kortweg WAB genoemd. Deze wet gaat in op 1 januari 2020 en brengt nogal wat wijzigingen met zich mee voor jou als werkgever. Deze avond wordt samen met Markant Accountancy en Pcheck georganiseerd.

Nieuwe regels

De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans. Dit betekent dat je als werkgever per 1 januari 2020 te maken krijgt met nieuwe regels voor ontslag, flexwerk en WW-premies. Tijdens onze thema-avond brengen wij je op de hoogte van de wijzigingen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld transitievergoeding, inhuur externen, flexibele medewerkers, pensioen en loonstroken.

Edith van Schie

De gastspreker voor deze bijeenkomst is mr. Edith van Schie. Edith van Schie is auteur bij XpertHR. Daarnaast is zij adviseur op het gebied van arbeidsrecht en HR. Edith is jarenlang actief geweest als arbeidsrechtadvocaat, maar heeft de zaken ook een paar jaar van een ‘andere kant’ kunnen bekijken toen zij bij de rechtbank werkzaam was. Zij publiceert over arbeidsrecht en HR.

Programma

Er is veel te vertellen over de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans. Je bent dan ook van harte uitgenodigd deze informatieve bijeenkomst bij te wonen op donderdag 19 september a.s. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De presentatie start om 19.30 uur. Uiterlijk 21.00 uur sluiten we de bijeenkomst af en bieden we in ‘de Boekhouder’ nog een drankje aan.

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij deze informatieve bijeenkomst? Klik dan hier om je aan te melden. [Graag daarbij vermelden met hoeveel personen je komt.]

Eruit halen wat erin zit

‘Eruit halen wat erin zit’ is het motto van Confianza Accountants. We willen je daar – ook als het om de WAB gaat – graag bij helpen! Ben jij erbij op 19 september?

Deel dit evenement