Evenement

Laatste nieuws

Please reload

 
 

Wat doen we

Confinaza

Confianza Accountants is de naam.

 

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking.

 

Sinds de oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team bestaat uit ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers. U vindt ons in een modern pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Kwaliteit
Confianza Accountants draagt het SRA-keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet u dat uw accountant aan strikte kwaliteitseisen voldoet. Ook op het gebied van de afgegeven verklaringen.

 

Eruit halen wat erin zit
Confianza werkt nauw samen met gekwalificeerde partners die voor ons en voor onze klanten aanvullende diensten verrichten. Zo halen wij voor u op elk vlak eruit wat erin zit! Altijd. 

 

Leer ons kennen

Confianza Accountants is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking. Sinds onze oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team van ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers is gevestigd in een ruim pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. 

Integer betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Onze accountants werken volgens de regels. Altijd. Wij houden van fair play. We geloven ook in het creëren van kansen voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn binnen Confianza Accountants de lijnen kort. Onze accountants en adviseurs werken nauw samen en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. 

Nuchter, betrokken persoonlijk

Kenmerkend voor Confianza Accountants is een nuchtere, betrokken werkwijze. Wij streven naar een open relatie met onze klanten. Omdat wij geloven in aandacht. Aandacht voor onze klanten die wij op een professionele en persoonlijke manier adviseren. Aandacht voor ons vakgebied waarbinnen wij alle ontwikkelingen nauw volgen. Zodat wij altijd op het scherpst van de snede kunnen adviseren in het belang van onze klant.

Wij groeien door en zoeken nieuw talent. Interesse?

 

Onze verhalen

28/01/2019

In onze praktijk heb ik legio voorbeelden. Oudere mensen van net voor de oorlog die het momenteel financieel gewoon zwaar hebben. Een generatie waarvoor het, zeker in deze regio, helemaal niet zo vanzelfsprekend was dat er een verplicht pensioen door werkgevers werd opgebouwd. En als dat al werd gedaan, lag hun pensioengevend loon behoorlijk lager dan wij nu gewend zijn. Dat geeft anno 2019 meer problemen dan men in Den Haag lijkt te realiseren. Kenmerkend voor deze groep is dat ze zich ook niet of nauwelijks roeren, ze zijn immers niet gewend om te vragen.

De gemiddelde levensverwachting is behoorlijk omhoog geschoten. Hadden de pre-babyboomers bij hun geboorte nog een levensverwachting van misschi...

15/11/2018


De economie trekt nog steeds aan en een kerstpakket mag weer wat kosten, ook dit jaar. Daarnaast zie je de populariteit voor duurzame kerstpakketten toenemen. Toch blijkt de fiscale behandeling van de kerstpakketten één van de zaken te zijn waar veel ondernemers vaak onzeker over zijn.  

Met de invoering van de werkkostenregeling bestaat er geen speciale regeling meer voor kerstpakketten. Dit betekent dat het alleen nog mogelijk is kerstpakketten te verstrekken zonder fiscale heffing, mits deze verstrekking kan worden opgenomen in de zogenaamde vrije ruimte.

Werkkostenregeling

Op grond van de werkkostenregeling betekent het dat alle verstrekkingen aan werknemers loon is. Dus ook het geven van kerstpa...

29/10/2018

We konden er afgelopen weken niet omheen: het nieuws over afschaffing van de dividendbelasting. Iedereen heeft er een mening over en dat is in alle media breed uitgemeten. Uiteindelijk is de afschaffing van de baan en komen de vrijkomende miljarden toe aan ondernemers. Goed nieuws voor u als ondernemer!

Door een eenvoudig rekenvoorbeeld laat ik zien dat het beschikbaar stellen van dividend, voor een ‘gewone’ ondernemer/DGA met een BV, in 2018 al lonend kan zijn. 

Algemene heffingskorting

Voor 2018 bedraagt de algemene heffingskorting € 2.265. Iedereen in Nederland heeft recht op deze heffingskorting. Lang niet iedereen benut dit volledig. Heeft uw partner geen of een laag inkomen maar wel in u een fis...

Please reload

Onze 

partners

De juiste persoon op de juiste plek, combineer drijfveren en competenties en haal het beste uit jezelf en je medewerkers. JPtwee helpt u en uw mensen met allerlei organisatie vraagstukken.

Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten. Door het opleidingsniveau en de kennis van onze salarisspecialisten bieden wij u - ongeacht bedrijfstak en bedrijfsgrootte - een totaaloplossing voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Breng data tot leven en laat het voor u werken met qlik sense. Prachtige visuals geven nieuwe inzichten in uw bedrijfsproces en resultaten. Koppelingen, 

 
 

Kom eens langs

Ons adres

Rijnstraat 3, 2223 EG Katwijk

Postbus 302, 2220 AH Katwijk

E-mail: info@confianza.nl
Telefoon:  (071) 407 63 80

Koffie?

maandag - vrijdag

8:00 uur - 17:00 uur

Neem contact op
Onze relatiebeheerders

"Het leven is meer dan de moeite waard"

- Edwin Compier , fiscaal jurist

  • White LinkedIn Icon
  • contact_iconkopie

Confianza is aan gesloten bij :

SRA-gecertificeerd-Keurmerk-250px.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

© 2018 by Confianza BV