top of page
 • LinkedIn - White Circle
 • Twitter - White Circle

Confianza eruit halen wat er in zit

Evenement

 • 06 okt 15:00 – 18:00
  Sponsorhome Quick Boys, Laan van Nieuw Zuid, 2225 Katwijk aan Zee, Nederland
  Message & a bottle. Dat is waar het om draait bij ons klantevent op 6 oktober 2023. Tijdens deze vrijdagmiddagborrel word je in een informele setting bijgepraat over je financiële en persoonlijke toekomst. Bepaal je koers om eruit te halen wat erin zit en meld je aan!
  Delen
Nieuws
our_services

Wat doen we

Confinaza

Confianza Accountants is de naam.

 

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking.

 

Sinds de oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team bestaat uit ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers. U vindt ons in een modern pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Kwaliteit
Confianza Accountants draagt het SRA-keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet u dat uw accountant aan strikte kwaliteitseisen voldoet. Ook op het gebied van de afgegeven verklaringen.

 

Eruit halen wat erin zit
Confianza werkt nauw samen met gekwalificeerde partners die voor ons en voor onze klanten aanvullende diensten verrichten. Zo halen wij voor u op elk vlak eruit wat erin zit! Altijd. 

about

Leer ons kennen

Confianza Accountants is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking. Sinds onze oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team van ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers is gevestigd in een ruim pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. 

Integer betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Onze accountants werken volgens de regels. Altijd. Wij houden van fair play. We geloven ook in het creëren van kansen voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn binnen Confianza Accountants de lijnen kort. Onze accountants en adviseurs werken nauw samen en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. 

Nuchter, betrokken persoonlijk

Kenmerkend voor Confianza Accountants is een nuchtere, betrokken werkwijze. Wij streven naar een open relatie met onze klanten. Omdat wij geloven in aandacht. Aandacht voor onze klanten die wij op een professionele en persoonlijke manier adviseren. Aandacht voor ons vakgebied waarbinnen wij alle ontwikkelingen nauw volgen. Zodat wij altijd op het scherpst van de snede kunnen adviseren in het belang van onze klant.

Wij groeien door en zoeken nieuw talent. Interesse?

Onze verhalen

Onze verhalen

Onze 

partners

De juiste persoon op de juiste plek, combineer drijfveren en competenties en haal het beste uit jezelf en je medewerkers. JPtwee helpt u en uw mensen met allerlei organisatie vraagstukken.

Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten. Door het opleidingsniveau en de kennis van onze salarisspecialisten bieden wij u - ongeacht bedrijfstak en bedrijfsgrootte - een totaaloplossing voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Breng data tot leven en laat het voor u werken met qlik sense. Prachtige visuals geven nieuwe inzichten in uw bedrijfsproces en resultaten. Koppelingen, 

This is a great place to tell your story and give people more insight into who you are, what you do, and why it’s all about you.

This is a great place to tell your story and give people more insight into who you are, what you do, and why it’s all about you.

Partners
contact

Kom eens langs

Ons adres

Rijnstraat 3, 2223 EG Katwijk

Postbus 302, 2220 AH Katwijk

E-mail: info@confianza.nl
Telefoon:  (071) 407 63 80

Koffie?

maandag - vrijdag

8:00 uur - 17:00 uur

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Onze relatiebeheerders
rokki-DSC_4006.jpg

"Het leven is meer dan de moeite waard"

- Edwin Compier , fiscaal jurist

 • White LinkedIn Icon
 • contact_iconkopie
bottom of page