VACATURE | Assistent accountant

Bijgewerkt: 13 jul 2020


ALTIJD VOOR DE VOLLE WINST

Winnaar

Jij bent een winnaar en een echte teamspeler. Jij haalt eruit wat erin zit en maakt het verschil. Je zet je talent in om onze mkb-ondernemers van start tot finish te coachen. Je hebt je hbo accountancy succesvol afgerond. Als assistent accountant (fulltime) ben je samen met het team betrokken bij alle aspecten van het samenstelproces. Je stelt kritische vragen en hebt aan een half woord genoeg. Kortom: je gaat altijd voor de winst. Elke dag.

In beweging

Voor jou is het geen punt dat je de ene dag werkzaam bent op ons kantoor in Lisse en de andere dag in Katwijk. Als je wilt, doe je dit op onze snelle e-bike. We vinden het belangrijk dat je in beweging bent en je ontwikkelt. Daarom is er alle ruimte voor studie. Dat is wat we je bieden.

Kom in actie

Vertel ons waarom jij voor de volle winst gaat, samen met onze klanten. Mail je brief en CV naar vanegmond@confianza.nl. Je mag ook bellen met Wilco van Egmond als je nog vragen hebt.

Confianza accountants werkt voor de invulling van vacatures niet met recruiters.