Tip: doe de mkb-branchescan!


Speciaal voor de mkb-ondernemer is er een tool beschikbaar, waarmee je meer te weten komt over financiële verwachtingen, kansen en bedreigingen voor 2021. Doe ook de branchescan. Zeker nu in deze coronacrisis.


Omdat Confianza is aangesloten bij de SRA, een koepelorganisatie van gecertificeerde accountantskantoren, kan je via onze website deelnemen aan de mkb-branchescan. Deze branchescan is een online tool voor mkb-ondernemers. Na het invullen ontvang je een brancherapport met je persoonlijke financiële verwachtingen, kansen en bedreigingen voor 2021.


Inzicht per branche

Het brancherapport geeft per branche direct inzicht in de financiële positie ten opzichte van de concurrent. De financiële verwachtingen op het gebied van brutomarge, personeelskosten, winst, omzet, investeringen, duurzaamheid en financieringsbehoefte worden namelijk ‘real time’ gebenchmarkt met andere ondernemers uit dezelfde branche die de scan hebben ingevuld. Het rapport bevat eveneens inzicht in kansen en bedreigingen per branche en een actuele branche-analyse.


Eruit halen wat erin zit

De verzamelde uitkomsten van alle ondernemers die meedoen, worden in januari bekend gemaakt. Confianza kan hiermee haar dienstverlening verbeteren en de SRA kan bij de bespreking van steunmaatregelen in Den Haag jouw belangen beter behartigen. De resultaten komen ook voor jou beschikbaar. Hoe meer klanten meedoen, hoe waardevoller de inzichten. Haal er dus – zeker in deze turbulente tijd – uit wat erin zit!


Doe ook mee!

Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Globale kennis over de financiële kengetallen en de strategie van jouw onderneming is van belang om de vragen te kunnen beantwoorden. De mkb-branchescan start hier. Alvast bedankt.


  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Confianza is aan gesloten bij :

SRA-gecertificeerd-Keurmerk-250px.png

© 2018 by Confianza BV