VACATURE | Aangiftemedewerker


DE WERELD AAN JE VOETEN | De wereld ligt aan je voeten. Je bent net of bijna afgestudeerd en zoekt een baan met inhoud, verantwoordelijkheid en kwaliteit. Wij hebben die baan!


Aangiftemedewerker

Als aangiftemedewerker (32-40 uur per week) in onze adviespraktijk weet jij als geen ander dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kwaliteit in de klantbehandeling, in de samenwerking met ons team en kwaliteit voor je vakinhoudelijke kennis. Je stelt onder andere aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Je weet raad met het geven van belastingadviezen aan onze klanten. Je stelt bezwaarschriften op en zorgt voor een goede dossiervorming.


Eruit halen wat erin zit

Heb je een hbo-diploma op zak of ben je bijna afgestudeerd? Heb je een universitaire opleiding of deze bijna afgerond of studeer je voor de RB-opleiding? Dan komen we graag met jou in contact. Je neemt initiatief, bent flexibel en gaat altijd voor het beste resultaat. Kortom: je haalt er elke dag uit wat erin zit.


Wereldbaan

Zin in deze wereldbaan? Wie weet raken jouw motivatie en cv bij ons de juiste snaar. Mailen kan naar vanegmond@confianza.nl. Bel gerust met Wilco van Egmond als je meer informatie wil. Bij ons ligt de wereld aan je voeten!