VACATURE | Medewerker financiële administratie


Waar wacht je nog op? Wij hebben een te gekke vacature als je van cijfers houdt. We zijn namelijk op zoek naar een medewerker voor de financiële administratie. Duik in het diepe en laat weten waarom jij perfect in ons team past.


Eruit halen wat erin zit

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om zijn of haar financiële administratie. Je bent handig met het digitaal stroomlijnen van administraties en hebt ervaring met Exact Online. Je overlegt moeiteloos met je collega’s, durft de klant aan te spreken en haalt er elke dag uit wat erin zit. Je bent ambitieus en enthousiast, hebt al een paar jaar ervaring en kan niet wachten om bij ons aan de slag te gaan.


Waag die sprong

Heb je de sprong gewaagd? Dan staat je echt een leuke tijd te wachten. We bieden je een baan van 32 tot 40 uur per week, een tof team van collega’s en een informele werksfeer.


Wij kunnen niet wachten

Waar wacht je nog op? Motiveer ons met een brief en CV waarom we met jou kennis moeten maken. Mailen kan naar vanegmond@confianza.nl. Eerst nog meer weten over de functie? Bel dan met Wilco van Egmond. Hij vertelt je er graag meer over.

Wij kunnen niet wachten!