top of page

Dejuistepersoonopdejuisteplek


In samenwerking met onze partner JPtwee organiseert Confianza Accountants op 22 november het interactieve evenement ‘Dejuistepersoonopdejuisteplek’. Kom je ook?

JPtwee is dagelijks bezig met bedrijven en hun medewerkers in het MKB. Je zal tijdens het event worden bijgepraat over het werk dat JPtwee doet. Verder laat Frank Stofmeel (ODC-coach en hockeycoach) je kennismaken met de werkwijze en uitdagingen voor directies, managementteams en leidinggevenden. Ook is er een sessie met Herman Wegter. Hij gaat op een interactieve manier met je aan de slag om een missie voor jouw bedrijf te bepalen.

Eruit halen wat erin zit Kortom: een unieke kans als je meer uit jezelf, je onderneming èn je medewerkers wilt halen. Meer weten over het programma of direct aanmelden? Check de website van JPtwee.


bottom of page