top of page

Confianza en Katwijk Fietst slaan de handen ineen


Eruit halen wat erin zit. Dat is onze slogan. En dat passen we ook graag toe als het om stimuleren van bewegen gaat. Daarom is Confianza hoofdsponsor geworden van Katwijk Fietst.


De Stichting Katwijk Fietst heeft tot doel het bevorderen van de volksgezondheid door het stimuleren van bewegen in het algemeen en de deelname aan de fietssport in het bijzonder. De zomereditie van Katwijks Fietst is op 23 mei. Meer over Katwijk Fietst vind je hier.


Eruit halen wat erin zit

Ook Confianza accountants vindt het stimuleren van bewegen belangrijk. Om als bedrijf vitaliteit uit te stralen, willen we dat ons personeel fit en gezond is. Dan presteer je beter en ben je alert op je werk. Eruit halen wat erin zit, dus. De Confianza Classic – een jaarlijks terugkerende toertocht voor relaties van Confianza – is nu geïntegreerd in Katwijk Fietst. Daarom is de samenwerking tussen Confianza en Katwijk Fietst een win-winsituatie en lopen de doelstellingen parallel.


Op de foto van Dick van der Plas ondertekenen Stephan Slootweg (Confianza) en Rob Onderwater (rechts, Katwijk Fietst) de driejarige samenwerking.


Goed doel

De Stichting Katwijk Fietst heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengst van de evenementen die georganiseerd worden, gaat naar een goed doel. Er wordt geld ingezameld voor onderzoek naar de Katwijkse Ziekte. Deze ziekte (HCHWA-D of amyloïde angiopathie) is een erfelijke aandoening die in Nederland voornamelijk voorkomt bij een aantal families in Katwijk en Scheveningen.


Commenti


bottom of page