top of page

Nieuw portaal Belastingdienst voor de btw-ondernemer


Vanaf boekjaar 2022 zal het niet meer mogelijk zijn om aangiften in te dienen via het oude ondernemersportaal van de Belastingdienst. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld voor het nieuwe portaal, hebben een brief van de Belastingdienst ontvangen waarin wordt gevraagd zo snel mogelijk te zorgen voor toegang.


Ook fiscale eenheden voor de omzetbelasting kunnen toegang krijgen tot het nieuwe portaal en op deze wijze hun aangiften btw indienen. Doordat via eHerkenning ingelogd moet worden is het voor Confianza mogelijk om via het nieuwe portaal van de Belastingdienst btw-aangifte te doen.


Verschillende aanbieders eHerkenning

Er zijn verschillende aanbieders van eHerkenning. Confianza maakt gebruik van Reconi. Het heeft onze voorkeur dat ook jij gebruik maakt van Reconi voor toekomstige machtigingen. Zodoende kan Confianza je helpen met het doen van de btw-aangifte.


Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met je relatiebeheerder. Meer informatie over het nieuwe portaal lees je op de website van de Belastingdienst.


Comments


bottom of page