za 04 sep.

|

Tennis/Padel: KLTV Tennisparkweg 1 | Fietsen: Confianza Rijnstraat 3

Confianza sportief 2021

Sporten is een belangrijk thema bij Confianza. Het houdt je lijf soepel en je geest scherp. Ook vinden wij het ontmoeten van klanten belangrijk, net als de contacten van klanten onderling. Dit vat Confianza samen in het klantevent ‘Confianza Sportief’ op zaterdag 4 september. Meer info hieronder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Confianza sportief 2021

Tijd en locatie

04 sep. 2021 09:00 – 14:00

Tennis/Padel: KLTV Tennisparkweg 1 | Fietsen: Confianza Rijnstraat 3

Over het evenement

Wat staat er op het programma? 

Er zijn vier keuzes: een wielertoertocht, een fietstoertocht, tennissen en padel. Hieronder lees je er meer over. Alle sportevenementen worden gezamenlijk afgesloten met een lunch om nog na te praten over je geleverde sportieve prestatie. De lunch vindt plaats bij tennisvereniging KLTV in Katwijk.   

WIELRENNEN 

Zin in een rondje bollenstreek? Schrijf je dan in voor de wielertoertocht. Een mooie route door onze prachtige omgeving. Wie weet pak jij de koppositie of weet je zelfs te demarreren. In ieder geval is er voor iedereen een lunch bij de finish. De start is om 9.00 uur bij Confianza.

FIETSEN 

Haal je fiets van stal en neem deel aan de fietstoertocht. Via mooie wegen, duinen en bos ontdek je wat de omgeving te bieden heeft. Bepaal je eigen tempo en geniet! De start is om 9.30 uur bij Confianza aan de Rijnstraat. Bij de finish (bij KLTV) staat een lunch op je te wachten.

PADEL 

Heb jij al kennisgemaakt met de snelst groeiende sport van Nederland? Dan is nu je kans! Padel is een combinatie van squash en tennis dat je speelt in een kooi, waarbij de wanden ook meedoen in het spel. Spektakel gegarandeerd!  

Waar – tennisvereniging KLTV, Tennisparkweg 1 in Katwijk 

Start – 9.30 uur 

Wat – clinic en twee tegen twee

TENNIS 

Voor de echte tenniscracks mag een potje tennis natuurlijk niet ontbreken bij Confianza Sportief. In toernooivorm speel je je wedstrijden met een (gemengd) dubbelpartner. Wie weet is het voor jou game, set & match! 

Waar – tennisvereniging KLTV, Tennisparkweg 1 in Katwijk 

Start – 9.30 uur

ERUIT HALEN WAT ERIN ZIT 

Haal er op sportief gebied voor je zelf uit wat erin zit en meld je aan voor één van deze sportieve evenementen. Wacht niet te lang. Voor elk onderdeel is plek voor 40 personen. Neem gerust contact op met Hugo of Stephan als je nog vragen hebt. We kijken uit naar je deelname aan Confianza Sportief 2021!  

Hartelijke groeten, team Confianza accountants

Deel dit evenement