top of page

Zomereditie 2024

De zomerperiode staat weer voor de deur. Een mooi moment om nog even het laatste zomernieuws mee te pakken. We hebben dan ook een zomereditie van ons e-magazine samengesteld. Wat lees je hier zoal?

Nieuwste editie

Lonenupdate voorjaar 2024

Het is weer tijd voor een nieuw lonenmagazine van Confianza. Er is een magazine samengesteld met het laatste nieuws voor de werkgever, voor personeel en uiteraard over lonen. Je leest het allemaal in onze Lonenupdate voorjaar 2024.

Special eindejaarstips 2023

Nu de laatste maanden van 2023 zijn aangebroken is het een mooi moment om weer een nieuwe e-magazine uit te brengen. Dit keer de special Eindejaarstips. Wat kan je als ondernemer dit jaar nog fiscaal regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten waarop je moet anticiperen? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden voor het nieuwe jaar?

Voorjaarsupdate 2023

Ondanks dat het weer nog niet mee wil werken, hebben wij toch een voorjaarseditie van ons e-magazine voor je samengesteld. Er is namelijk genoeg nieuws te delen. Van tips voor ondernemers, box 3 en advieswijzers tot fiscaal en overig nieuws. Je leest er alles over in onze Voorjaarsupdate 2023.

Prinsjesdagspecial 2022

De herfst is nu echt begonnen. Traditiegetrouw ontvang je van ons aan het begin van de herfst de Prinsjesdagspecial. Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag 2022 de Miljoenennota 2023 en dus ook het Belastingplan 2023.

Special Lonen 2022

Zoals gebruikelijk is aan het begin van het nieuwe jaar, ontvang je van ons weer een e-magazine met als thema: lonen. Wat zijn de actuele cijfers, wat staat er op stapel voor 2022 en wat zijn de tips en tricks voor jou als werkgever? Kortom: een handig naslagwerk voor jouw personeel. Allemaal samengevat in de Special Lonen 2022.

Zomerspecial 2021

De zomervakantie staat op het punt van beginnen.
Een periode van ontspannen, relaxen, tijd voor familie, heerlijk op vakantie (hopelijk zonder al te veel hindernissen) of lekker vanuit huis op pad. Het is tijd om de batterij weer op te laden. Maar niet voordat je ons nieuwe e-magazine hebt gelezen. Je ziet het goed: een nieuwe look. Wij zijn trots op het eindresultaat! Laat gerust weten wat jij ervan vindt. Dat wordt gewaardeerd.

Eindejaarsspecial 2020

Het eind van 2020 is nu echt in zicht. Een goed moment om jouw fiscale positie zowel zakelijk als privé onder de loep te nemen. Zeker nu in deze onzekere financiële tijden. Deze special van het e-magazine boordevol eindejaarstips komt dan ook op een goed moment.

Voorjaarsupdate 2024

Met de start van een nieuw seizoen, ontvang je van ons weer een nieuw e-magazine in je mailbox. Dit keer – hoe kan het ook anders – een Voorjaarsspecial. Er is weer een gevarieerd magazine samengesteld boordevol fiscaal nieuws, advieswijzers, tips voor ondernemers en voor je personeel.

Prinsjesdagspecial 2023

Op Prinsjesdag heeft het demissionaire kabinet de belangrijkste fiscale plannen gepresenteerd. Welke tarieven gaan gelden voor de diverse belastingen en wat zijn de belangrijkste voorgenomen maatregelen voor onder meer werkgevers, vervoer, verduurzaming en de woningmarkt?

Special Lonen 2023

Traditiegetrouw starten we het nieuwe jaar met het e-magazine Special Lonen. Dat is dit jaar dan ook niet anders. We hebben een Special Lonen 2023 voor je samengesteld met uiteenlopende onderwerpen als het om lonen en meer gaat. Kortom: een handig naslagwerk voor jou als werkgever.

Zomerspecial 2022

De zomervakantie staat voor de deur. Een goed moment voor een nieuwe editie van ons e-magazine. Dit keer – hoe kan het ook anders – een Zomerspecial. Nieuws en tips voor jou als ondernemer is voor je samengevat in deze special.

Special eindejaarstips 2021

Het jaar loopt langzaam naar het einde. Een mooie aanleiding om de Eindejaarstips 2021 met je te delen.

Nieuwsupdate voorjaar 2021

De lente staat voor de deur! Hopelijk staat de aankomende lente ook symbool voor meer mogelijkheden en meer versoepelingen vanwege het coronavirus. Wat zou het mooi zijn als we weer zonder zorgen kunnen ondernemen.

Prinsjesdagspecial 2020

Je bent het wellicht inmiddels van Confianza gewend: in de week na Prinsjesdag ontvang je traditiegetrouw de Prinsjesdagspecial in je mailbox. Prinsjesdag 2020 was dit jaar door corona anders dan anders. Dit e-magazine is gelukkig vertrouwd en hetzelfde gebleven!

Special Lonen 2024

We kunnen er niet omheen. Het eerste e-magazine van het jaar is traditiegetrouw een Special Lonen. Een handig naslagwerk voor jou als werkgever en om je personeel te informeren. Haal er ook uit wat erin zit met actuele cijfers en relevante wet- en regelgeving op loongebied.

Zomerspecial 2023

De zomer staat voor de deur. Het mooie weer is al gearriveerd. Hoog tijd voor een Zomerspecial van ons e-magazine. Wat is er nu actueel en waar kan je nu nog je voordeel halen? We hebben het overzichtelijk voor je samengevat. Van ondernemerstips tot advieswijzers en van btw-nieuws tot fiscale tips. Waar je ook naar toe gaat deze zomer, met deze Zomerspecial ben je als ondernemer goed voorbereid.

Eindejaarstips 2022

Zoals gebruikelijk is tegen het einde van het jaar, wordt er een speciale uitgave samengesteld van ons e-magazine: de Special Eindejaarstips 2022. Een magazine vol tips over zaken die je als ondernemer nog dit jaar fiscaal kan regelen. Een handig naslagwerk dus om er in 2022 nog uit te halen wat erin zit.

Voorjaarsspecial 2022

Het voorjaar staat op het punt van beginnen. Een goed moment om weer een nieuw e-magazine met je te delen. Dit keer een voorjaarsspecial. Hierin vind je het meest actuele nieuws van dit moment. Wat lees je in onze special?

Prinsjesdagspecial 2021

Prinsjesdag 2021 ligt inmiddels achter ons. Het demissionaire kabinet heeft de Miljoenennota 2022 gepresenteerd. In de kabinetsplannen voor het komende jaar valt op dat er geen ingrijpende wijzigingen worden voorgesteld. Toch hebben we de meest relevante plannen voor de mkb-ondernemer samengevat in deze Prinsjesdagspecial.

Special Lonen 2021 voor werkgever & DGA

Voor je ligt de special Lonen 2021: een handig naslagwerk voor jou als werkgever. In deze speciale editie van het e-magazine vind je actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

bottom of page