top of page

Voorjaarsupdate 2023

Nieuwste editie

Ondanks dat het weer nog niet mee wil werken, hebben wij toch een voorjaarseditie van ons e-magazine voor je samengesteld. Er is namelijk genoeg nieuws te delen. Van tips voor ondernemers, box 3 en advieswijzers tot fiscaal en overig nieuws. Je leest er alles over in onze Voorjaarsupdate 2023.

Special Lonen 2023

Traditiegetrouw starten we het nieuwe jaar met het e-magazine Special Lonen. Dat is dit jaar dan ook niet anders. We hebben een Special Lonen 2023 voor je samengesteld met uiteenlopende onderwerpen als het om lonen en meer gaat. Kortom: een handig naslagwerk voor jou als werkgever.

Zomerspecial 2022

De zomervakantie staat voor de deur. Een goed moment voor een nieuwe editie van ons e-magazine. Dit keer – hoe kan het ook anders – een Zomerspecial. Nieuws en tips voor jou als ondernemer is voor je samengevat in deze special.

Special eindejaarstips 2021

Het jaar loopt langzaam naar het einde. Een mooie aanleiding om de Eindejaarstips 2021 met je te delen.

Nieuwsupdate voorjaar 2021

De lente staat voor de deur! Hopelijk staat de aankomende lente ook symbool voor meer mogelijkheden en meer versoepelingen vanwege het coronavirus. Wat zou het mooi zijn als we weer zonder zorgen kunnen ondernemen.

Prinsjesdagspecial 2020

Je bent het wellicht inmiddels van Confianza gewend: in de week na Prinsjesdag ontvang je traditiegetrouw de Prinsjesdagspecial in je mailbox. Prinsjesdag 2020 was dit jaar door corona anders dan anders. Dit e-magazine is gelukkig vertrouwd en hetzelfde gebleven!

Actualiteiten Maart 2020

Een nieuwe maand, dus weer een nieuw e-magazine. Dit keer een update van het meest actuele nieuws dat gedeeld is via onze website. Onderverdeeld in de gebruikelijke onderwerpen: ondernemen, personeel, woning, werk & inkomen en overig nieuws. Dus neem een kop koffie en lees snel verder.

Eindejaarsspecial 2019

Op de valreep van 2019 halen we er graag voor je uit wat erin zit als het gaat om eindejaarstips voor de mkb-ondernemer. Wat kan je als ondernemer nog dit jaar fiscaal regelen? Moet je als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden vóór 1 januari?

Eindejaarstips 2022

Zoals gebruikelijk is tegen het einde van het jaar, wordt er een speciale uitgave samengesteld van ons e-magazine: de Special Eindejaarstips 2022. Een magazine vol tips over zaken die je als ondernemer nog dit jaar fiscaal kan regelen. Een handig naslagwerk dus om er in 2022 nog uit te halen wat erin zit.

Voorjaarsspecial 2022

Het voorjaar staat op het punt van beginnen. Een goed moment om weer een nieuw e-magazine met je te delen. Dit keer een voorjaarsspecial. Hierin vind je het meest actuele nieuws van dit moment. Wat lees je in onze special?

Prinsjesdagspecial 2021

Prinsjesdag 2021 ligt inmiddels achter ons. Het demissionaire kabinet heeft de Miljoenennota 2022 gepresenteerd. In de kabinetsplannen voor het komende jaar valt op dat er geen ingrijpende wijzigingen worden voorgesteld. Toch hebben we de meest relevante plannen voor de mkb-ondernemer samengevat in deze Prinsjesdagspecial.

Special Lonen 2021 voor werkgever & DGA

Voor je ligt de special Lonen 2021: een handig naslagwerk voor jou als werkgever. In deze speciale editie van het e-magazine vind je actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

Veelgestelde vragen corona crisis

De steunmaatregelen van de overheid om de coronacrisis in te dammen, roepen voor de mkb-ondernemer nogal wat vragen op. De meest gestelde vragen over onder meer de Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW), de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) en de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) hebben we in deze speciale Corona-editie van ons e-magazine voor je samengevat.

Bouwspecial 2020

Van Confianza Accountants vind je een speciale editie van het e-magazine in jouw digitale brievenbus: een bouwspecial. Voor jou als ondernemer in de bouwbranche delen we graag het laatste nieuws. Bouwondernemers verwachten in 2020 een verdere groei van de omzet en winst. Wat zijn de gevolgen van het nieuwe stikstofbeleid en de PFAS-maatregelen. Dit lees je op pagina ‘Algemeen’ van deze bouwspecial

Hallo Herfst

Nu de dagen korter worden, is het tijd voor een najaarsupdate van het actuele nieuws dat we te melden hebben aan jou als ondernemer. Met dit herfstmagazine in jouw digitale brievenbus heb je vast even tijd om het laatste nieuws en de laatste tips door te nemen

Prinsjesdagspecial 2022

De herfst is nu echt begonnen. Traditiegetrouw ontvang je van ons aan het begin van de herfst de Prinsjesdagspecial. Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag 2022 de Miljoenennota 2023 en dus ook het Belastingplan 2023.

Special Lonen 2022

Zoals gebruikelijk is aan het begin van het nieuwe jaar, ontvang je van ons weer een e-magazine met als thema: lonen. Wat zijn de actuele cijfers, wat staat er op stapel voor 2022 en wat zijn de tips en tricks voor jou als werkgever? Kortom: een handig naslagwerk voor jouw personeel. Allemaal samengevat in de Special Lonen 2022.

Zomerspecial 2021

De zomervakantie staat op het punt van beginnen.
Een periode van ontspannen, relaxen, tijd voor familie, heerlijk op vakantie (hopelijk zonder al te veel hindernissen) of lekker vanuit huis op pad. Het is tijd om de batterij weer op te laden. Maar niet voordat je ons nieuwe e-magazine hebt gelezen. Je ziet het goed: een nieuwe look. Wij zijn trots op het eindresultaat! Laat gerust weten wat jij ervan vindt. Dat wordt gewaardeerd.

Eindejaarsspecial 2020

Het eind van 2020 is nu echt in zicht. Een goed moment om jouw fiscale positie zowel zakelijk als privé onder de loep te nemen. Zeker nu in deze onzekere financiële tijden. Deze special van het e-magazine boordevol eindejaarstips komt dan ook op een goed moment.

Special coronacrisis

De mkb-ondernemers en zzp’ers worden hard geraakt door de coronacrisis. De maatregelen als gevolg van de crisis volgen elkaar in snel tempo op. De economische effecten zijn groot en zullen nog lang aanhouden. Met deze special hopen we een klein beetje van de zorgen weg te nemen door je goed te informeren. Waar moet je rekening mee houden? Welke maatregelen kan je treffen?

Special lonen 2020

We beginnen het jaar goed met een speciale editie van het Confianza e-magazine. Dit keer de Special Lonen 2020. Een handig naslagwerk voor jou als werkgever, dga, HR-medewerker of adviseur.

bottom of page