Editie 28

Nieuwste editie

De steunmaatregelen van de overheid om de coronacrisis in te dammen, roepen voor de mkb-ondernemer nogal wat vragen op. De meest gestelde vragen over onder meer de Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW), de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) en de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) hebben we in deze speciale Corona-editie van ons e-magazine voor je samengevat.

Actualiteiten Maart 2020

Een nieuwe maand, dus weer een nieuw e-magazine. Dit keer een update van het meest actuele nieuws dat gedeeld is via onze website. Onderverdeeld in de gebruikelijke onderwerpen: ondernemen, personeel, woning, werk & inkomen en overig nieuws. Dus neem een kop koffie en lees snel verder.

Eindejaarsspecial 2019

Op de valreep van 2019 halen we er graag voor je uit wat erin zit als het gaat om eindejaarstips voor de mkb-ondernemer. Wat kan je als ondernemer nog dit jaar fiscaal regelen? Moet je als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden vóór 1 januari?

Zonnige zomertips

De zomer is nu echt begonnen! Met de vakantie in het vooruitzicht, deelt Confianza graag met jou de laatste zomertips. Je leest deze in ons e-magazine. Kan je beter wel of niet sparen in de bv? De nieuwe arbeidswet gaat in per 1 januari 2020 en de bijstand zelfstandigen is gewijzigd. Allemaal te vinden in de zomereditie.

Eindejaarsspecial 2018

Nu het jaar bijna ten einde loopt, ontvang je traditiegetrouw de Eindejaarsspecial van Confianza Accountants. Een e-magazine boordevol tips voor jou als ondernemer en werkgever. Wat kan je dit jaar nog fiscaal regelen? Moet je nu als dga al anticiperen op de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden? Overweeg je nu nog een schenking te doen aan je (klein)kinderen? Dit - èn nog veel meer - lees je in deze special.

Special AVG

Veiligheid voor alles! Daar is waar het om draait met de nieuwe AVG. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming is volop in het nieuws geweest. Hoog tijd dus om alles over de AVG nog eens overzichtelijk op een rij te zetten. Na het lezen van onze nieuwste editie van het e-magazine, ben je in no-time op de hoogte van alle informatie rondom de AVG. Eruit halen wat erin zit. We doen het graag! Veel leesplezier.

Actualiteiten maart 2018

In het vroege voorjaar brengt Confianza Accountants je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Want jij wilt natuurlijk alles weten over de uitgestelde wet DBA, over financiele planning en wat nu eigenlijk een goede beloning is voor de DGA. Dit - en nog veel meer - lees je in onze zestiende editie van het e-magazine. Met dit e-magazine halen we er weer alles voor je uit wat erin zit! Veel leesplezier.

Special eindejaarstips 2017

Confianza sluit het jaar goed af. En dat kan natuurlijk niet zonder een special met eindejaarstips. Waar moet je zo de laatste maanden van het jaar nog op letten? Heb ik er als ondernemer uit gehaald wat erin zit? Wat kan ik mijn personeel nog bieden? En wat is een slim moment voor de aanschaf van een nieuwe auto? Je leest het hier. En natuurlijk nog veel meer andere tips zijn voor jou op een rij gezet. Veel leesplezier toegewenst in deze feestelijke decembermaand!

Bouwspecial 2020

Van Confianza Accountants vind je een speciale editie van het e-magazine in jouw digitale brievenbus: een bouwspecial. Voor jou als ondernemer in de bouwbranche delen we graag het laatste nieuws. Bouwondernemers verwachten in 2020 een verdere groei van de omzet en winst. Wat zijn de gevolgen van het nieuwe stikstofbeleid en de PFAS-maatregelen. Dit lees je op pagina ‘Algemeen’ van deze bouwspecial

Hallo Herfst

Nu de dagen korter worden, is het tijd voor een najaarsupdate van het actuele nieuws dat we te melden hebben aan jou als ondernemer. Met dit herfstmagazine in jouw digitale brievenbus heb je vast even tijd om het laatste nieuws en de laatste tips door te nemen

Nieuwsupdate voor mkb en zzp

Voor onze klanten halen we er graag uit wat erin zit. Of het nu gaat om een passend fiscaal advies, het opstellen van de jaarrekening, een juiste administratie of het delen van nieuws.

Brexit Special 2018

De brexit is een ingewikkelde puzzel. De EU-leiders zijn inmiddels akkoord met het brexitvoorstel. Maar weet jij als mkb-ondernemer waar je aan toe bent? Wat zijn de scenario's? Je kan je als ondernemer nu al voorbereiden!

Zonnige zomertips 2018

Ook zo'n zin in de zomer? Even lekker weg met familie of vrienden. De zon opzoeken of juist op avontuur in een onbekend land. Wellicht blijf je heerlijk thuis. Het is er alweer bijna tijd voor

Nieuwsupdate

Ter informatie ontvang je weer een nieuw e-magazine. Dit keer een update over auto en fiscus, kantoor aan huis, pensioen in eigen beheer en de werkkostenregeling. Wil je alles weten over deze onderwerpen? Lees dan ons e-magazine. In no-time ben je weer op de hoogte. Zoals altijd haalt Confianza eruit wat erin zit!

Special regeerakkoord 2017

Vertrouwen in de toekomst. Dat is de titel van het regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Speerpunten zijn: arbeidszekerheid vergroten, koopkracht voor de middenklasse verbeteren en werken meer lonend maken. In dit e-magazine lees je welke wijzigingen in het belastingstelsel voortkomen uit de nieuwe plannen. Hoog tijd dus voor een nieuw e-magazine van Confianza. Eruit halen, wat erin zit, ook als het gaat om het nieuwe regeerakkoord.

Special lonen 2020

We beginnen het jaar goed met een speciale editie van het Confianza e-magazine. Dit keer de Special Lonen 2020. Een handig naslagwerk voor jou als werkgever, dga, HR-medewerker of adviseur.

Prinsjesdagspecial 2019

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, ontvang je ook dit jaar een Prinsjesdagspecial. Het kabinet heeft op Prinsjesdag de Miljoenennota 2020 gepresenteerd. En dus ook het Belastingplan 2020. Wat opvalt is dat de regering inzet op het verlagen van lasten op arbeid, het tegengaan van belastingontwijking en -ontduiking, een goed Nederlands vestigingsklimaat en een groener en beter uitvoerbaar belastingstelsel.

Laatste nieuws voorjaar 2019

Weer een nieuw Confianza e-magazine op jouw digitale deurmat. Dit keer een vroege voorjaarseditie. Er is weer veel te lezen in dit magazine. Weet jij alles van huwelijksvermogensrecht en estate planning? We praten je graag bij. Ditzelfde geldt onder andere voor de werkkostenregeling, de voordelen loonskosten en de verlofregelingen. In no-time ben je met dit magazine op de hoogte van actueel nieuws dat over jouw personeel gaat.

Prinsjesdagspecial 2018

Leden van de Staten-Generaal! Het is weer de hoogste tijd voor een nieuw e-magazine. Dit keer - zoals je gewend bent in deze periode - een Prinsjesdagspecial. Wat heeft de Miljoenennota 2019 voor jou in petto? Van verlaging van de inkomstenbelasting tot de vrijwilligersvergoeding. Je leest het allemaal in de 18e editie van ons e-magazine. Verder heeft Confianza markant nieuws te melden. Dit lees je in ons voorwoord. Veel leesplezier!

Actueel personeelsnieuws 2018

Met veel plezier hebben we voor jou weer actuele onderwerpen samengevat in een e-magazine van ons dochterbedrijf Pcheck. Pcheck is specialist in salarisverwerking, maar je kunt er ook terecht voor ander personeelsdiensten. Denk aan arbeidscontracten, arbeidsvoorwaardenbeleid en pensioen. Onderwerpen als personeel inlenen, de werkkostenregeling en de AGV sluiten hier prima op aan. Een e-magazine in het jasje van Pcheck is dan ook een logische keuze

Special lonen 2018

Met trots presenteren Confianza Accountants en Pcheck het eerste e-magazine van 2018. Dit keer in het 'jasje' van onze dochteronderneming Pcheck. Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten.

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Confianza is aan gesloten bij :

SRA-gecertificeerd-Keurmerk-250px.png

© 2018 by Confianza BV