Editie 38

Nieuwste editie

Het voorjaar staat op het punt van beginnen. Een goed moment om weer een nieuw e-magazine met je te delen. Dit keer een voorjaarsspecial. Hierin vind je het meest actuele nieuws van dit moment. Wat lees je in onze special?

Special eindejaarstips 2021

Het jaar loopt langzaam naar het einde. Een mooie aanleiding om de Eindejaarstips 2021 met je te delen.

Nieuwsupdate voorjaar 2021

De lente staat voor de deur! Hopelijk staat de aankomende lente ook symbool voor meer mogelijkheden en meer versoepelingen vanwege het coronavirus. Wat zou het mooi zijn als we weer zonder zorgen kunnen ondernemen.

Prinsjesdagspecial 2020

Je bent het wellicht inmiddels van Confianza gewend: in de week na Prinsjesdag ontvang je traditiegetrouw de Prinsjesdagspecial in je mailbox. Prinsjesdag 2020 was dit jaar door corona anders dan anders. Dit e-magazine is gelukkig vertrouwd en hetzelfde gebleven!

Actualiteiten Maart 2020

Een nieuwe maand, dus weer een nieuw e-magazine. Dit keer een update van het meest actuele nieuws dat gedeeld is via onze website. Onderverdeeld in de gebruikelijke onderwerpen: ondernemen, personeel, woning, werk & inkomen en overig nieuws. Dus neem een kop koffie en lees snel verder.

Eindejaarsspecial 2019

Op de valreep van 2019 halen we er graag voor je uit wat erin zit als het gaat om eindejaarstips voor de mkb-ondernemer. Wat kan je als ondernemer nog dit jaar fiscaal regelen? Moet je als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden vóór 1 januari?

Zonnige zomertips

De zomer is nu echt begonnen! Met de vakantie in het vooruitzicht, deelt Confianza graag met jou de laatste zomertips. Je leest deze in ons e-magazine. Kan je beter wel of niet sparen in de bv? De nieuwe arbeidswet gaat in per 1 januari 2020 en de bijstand zelfstandigen is gewijzigd. Allemaal te vinden in de zomereditie.

Eindejaarsspecial 2018

Nu het jaar bijna ten einde loopt, ontvang je traditiegetrouw de Eindejaarsspecial van Confianza Accountants. Een e-magazine boordevol tips voor jou als ondernemer en werkgever. Wat kan je dit jaar nog fiscaal regelen? Moet je nu als dga al anticiperen op de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden? Overweeg je nu nog een schenking te doen aan je (klein)kinderen? Dit - èn nog veel meer - lees je in deze special.

Prinsjesdagspecial 2021

Prinsjesdag 2021 ligt inmiddels achter ons. Het demissionaire kabinet heeft de Miljoenennota 2022 gepresenteerd. In de kabinetsplannen voor het komende jaar valt op dat er geen ingrijpende wijzigingen worden voorgesteld. Toch hebben we de meest relevante plannen voor de mkb-ondernemer samengevat in deze Prinsjesdagspecial.

Special Lonen 2021 voor werkgever & DGA

Voor je ligt de special Lonen 2021: een handig naslagwerk voor jou als werkgever. In deze speciale editie van het e-magazine vind je actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

Veelgestelde vragen corona crisis

De steunmaatregelen van de overheid om de coronacrisis in te dammen, roepen voor de mkb-ondernemer nogal wat vragen op. De meest gestelde vragen over onder meer de Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW), de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) en de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) hebben we in deze speciale Corona-editie van ons e-magazine voor je samengevat.

Bouwspecial 2020

Van Confianza Accountants vind je een speciale editie van het e-magazine in jouw digitale brievenbus: een bouwspecial. Voor jou als ondernemer in de bouwbranche delen we graag het laatste nieuws. Bouwondernemers verwachten in 2020 een verdere groei van de omzet en winst. Wat zijn de gevolgen van het nieuwe stikstofbeleid en de PFAS-maatregelen. Dit lees je op pagina ‘Algemeen’ van deze bouwspecial

Hallo Herfst

Nu de dagen korter worden, is het tijd voor een najaarsupdate van het actuele nieuws dat we te melden hebben aan jou als ondernemer. Met dit herfstmagazine in jouw digitale brievenbus heb je vast even tijd om het laatste nieuws en de laatste tips door te nemen

Nieuwsupdate voor mkb en zzp

Voor onze klanten halen we er graag uit wat erin zit. Of het nu gaat om een passend fiscaal advies, het opstellen van de jaarrekening, een juiste administratie of het delen van nieuws.

Brexit Special 2018

De brexit is een ingewikkelde puzzel. De EU-leiders zijn inmiddels akkoord met het brexitvoorstel. Maar weet jij als mkb-ondernemer waar je aan toe bent? Wat zijn de scenario's? Je kan je als ondernemer nu al voorbereiden!

Zomerspecial 2021

De zomervakantie staat op het punt van beginnen.
Een periode van ontspannen, relaxen, tijd voor familie, heerlijk op vakantie (hopelijk zonder al te veel hindernissen) of lekker vanuit huis op pad. Het is tijd om de batterij weer op te laden. Maar niet voordat je ons nieuwe e-magazine hebt gelezen. Je ziet het goed: een nieuwe look. Wij zijn trots op het eindresultaat! Laat gerust weten wat jij ervan vindt. Dat wordt gewaardeerd.

Eindejaarsspecial 2020

Het eind van 2020 is nu echt in zicht. Een goed moment om jouw fiscale positie zowel zakelijk als privé onder de loep te nemen. Zeker nu in deze onzekere financiële tijden. Deze special van het e-magazine boordevol eindejaarstips komt dan ook op een goed moment.

Special coronacrisis

De mkb-ondernemers en zzp’ers worden hard geraakt door de coronacrisis. De maatregelen als gevolg van de crisis volgen elkaar in snel tempo op. De economische effecten zijn groot en zullen nog lang aanhouden. Met deze special hopen we een klein beetje van de zorgen weg te nemen door je goed te informeren. Waar moet je rekening mee houden? Welke maatregelen kan je treffen?

Special lonen 2020

We beginnen het jaar goed met een speciale editie van het Confianza e-magazine. Dit keer de Special Lonen 2020. Een handig naslagwerk voor jou als werkgever, dga, HR-medewerker of adviseur.

Prinsjesdagspecial 2019

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, ontvang je ook dit jaar een Prinsjesdagspecial. Het kabinet heeft op Prinsjesdag de Miljoenennota 2020 gepresenteerd. En dus ook het Belastingplan 2020. Wat opvalt is dat de regering inzet op het verlagen van lasten op arbeid, het tegengaan van belastingontwijking en -ontduiking, een goed Nederlands vestigingsklimaat en een groener en beter uitvoerbaar belastingstelsel.

Laatste nieuws voorjaar 2019

Weer een nieuw Confianza e-magazine op jouw digitale deurmat. Dit keer een vroege voorjaarseditie. Er is weer veel te lezen in dit magazine. Weet jij alles van huwelijksvermogensrecht en estate planning? We praten je graag bij. Ditzelfde geldt onder andere voor de werkkostenregeling, de voordelen loonskosten en de verlofregelingen. In no-time ben je met dit magazine op de hoogte van actueel nieuws dat over jouw personeel gaat.