top of page

Zen(sa)


Het is half juli en de familie Slootweg probeert weer in de Zen-modus te komen. We kunnen de Hollandse zon even inruilen voor de Spaanse warmtebron. Even met onze jongens en hun vriendinnen tijd voor elkaar vrijmaken en uitrusten.

Ingewikkelde actieve vakantie? Nee hoor, totaal niet. De grootste inspanning is om ons dagelijks druk te maken welke boodschappen er in huis moeten komen voor het diner of welk restaurantje of beachclub er gebeld moet worden. Alhoewel? Die 20 minuten op een 'sofa' hangend achter een speedboot was best hard werken. Strand of thuis bij zwembad? Rondje golf lopen? Of zo maar ergens een bakkie doen. Onder de Spaanse zon even bijkomen van een druk eerste half jaar.

Confianza Accountants heeft aan de buitenkant een ware metamorfose ondergaan. Getuige de vele positieve reacties is dat niet onopgemerkt gebleven. We zijn daar best verguld mee! Ook binnen gebeurt er van alles. Hoewel de personeelsmarkt best lastig is, hebben we toch een aantal toppers weten binnen te halen. We hebben partners in huis gehaald die ons ondersteunen met het bouwen van dashboards en websites voor onze relaties en ook andere IT-vraagstukken op kunnen lossen. We kunnen onze klanten dagelijks ondersteunen met rapportages om zo hun ondernemersgeest en beslissingen te staven met cijfers. Ook hebben we een partner in huis die ODC-metingen af kan nemen en de uitkomsten hiervan kan bespreken met de kandidaat of zijn of haar werkgever. Als start voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of om te onderzoeken of deze kandidaat past of gaat passen binnen uw organisatie. De juiste persoon op de juiste plek om zo vanuit ieders kracht te kunnen samenwerken. Onze partner komt in het tweede halfjaar met een 'fritsende' introductie!

Het tweede halfjaar van 2018 gaat nog meer nieuws en nieuwe activiteiten geven. U moet ons maar blijven volgen op social media of op onze vernieuwde website. Nu nog 'under construction' maar binnenkort live.

Maar voor nu proberen de batterij weer op te laden en in de Zenmodus te komen. Pestend of hartenjagend bij het zwembad, strand of op een terras en de mobieltjes achterlatend in de tas. Er wordt weer gelachen en we kunnen weer praten met elkaar. Beetje tennissen met die foute houten rackets. Koossie bal in het zwembad. Heerlijke tijd! Ik wens een ieder nog een hele fijne vakantie en periode van rust toe!


bottom of page